Holandský princ Friso je stále v kritickom stave

NETKY.SK • 20 Február 2012, 12:57 • 2 min
Holandský princ Friso je stále v kritickom stave

Holandský princ Friso je stále v kritickom stave - Svet Holandský princ Johan Friso, ktorého v piatok pri lyžovaní v rakúskych Alpách zasypala lavína, je naďalej v stabilizovanom, no kritickom stave. Informovala o tom dnes holandská vláda.

slovakia

left justify in out

imgHolandský princ Johan Friso, ktorého v piatok pri lyžovaní v rakúskych Alpách zasypala lavína, je naďalej v "stabilizovanom, no kritickom" stave. Informovala o tom dnes holandská vláda.
      Princa Frisa (43) zasiahla lavína, keď sa s priateľom lyžoval v stredisku Lech mimo vyznačenej zjazdovky. Spod snehu ho vyslobodili po 15 až 20 minútach a previezli do nemocnice v Innsbrucku, kde ho umiestnili na jednotku intenzívnej starostlivosti.
      Holandská kráľovná v nedeľu znova navštívila svojho druhorodeného syna v nemocnici spolu s princovou manželkou Mable. Následne sa vrátili do hotela v Lechu, kde členovia kráľovskej rodiny trávili zimnú dovolenku.
      Ďalšiu prognózu stavu princa nebudú môcť lekári pravdepodobne vysloviť skôr než koncom týždňa, uviedlo tlačové stredisko holandskej vlády.
      Podľa lekárskych zdrojov holandského denníka De Volkskrant je otázkou najmä to, ako bude telo princa reagovať na vyššiu teplotu a prebudenie z umelého spánku, v ktorom ho udržiavajú.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies