Holandský obranca Indi utrpel otras mozgu

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 09:27 • 2 min
Holandský obranca Indi utrpel otras mozgu

RIO DE JANEIRO - Účasť holandského futbalistu Bruna Martinsa Indiho v poslednom zápase B-skupiny MS v Brazílii proti Chile je ohrozená. Dvadsaťdvaročný obranca Feyenoordu Rotterdam strávil noc v nemocnici v Porto Alegre potom, čo utrpel otras mozgu v stretnutí s Austráliou (3:2). Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Indi sa vo štvrtok vrátil na tréningovú bázu v Rio de Janeiro, kde absolvovali hráči "oranjes" regeneráciu. Stredopoliar Feyenoordu Rotterdam Jordy Clasie, ktorého zložila chrípka, sa na regenerácii nezúčastnil.

 

Holanďania sa kvalifikovali medzi posledných šestnásť tímov po triumfe na Španielskom (5:1) a Austráliou, pričom v súboji s Chile sa rozhodne o víťazovi skupiny. Útočník Robin van Persie nebude hrať pre trest, pretože v dueli s "protinožcami" dostal druhú žltú kartu.

 

Holandský kráľovský pár, kráľ Willem-Alexander a kráľovná Maxima, navštívili futbalistov "oranjes" v ich kabíne, kde vypukli po zápase s Austráliou malé oslavy. "Povedali nám, že na nás boli hrdí, hoci to bol s Austráliou ešte náročnejší zápas ako so Španielskom," povedal krídelník Arjen Robben.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies