Holandský arbiter zabudol cez polčas karty v šatni, aj tak trestal

NETKY.SK • 27 September 2013, 13:58 • 2 min
Holandský arbiter zabudol cez polčas karty v šatni, aj tak trestal

AMSTERDAM - Popredný holandský futbalový rozhodca Pieter Vink na štvrtkový zápas národného pohára medzi SC Heeerenveen a Twente Enschede (3:0) tak skoro nezabudne.

slovakia

left justify in out

Aj keď možno zabudne, pretože aj v spomínanom stretnutí zabudol v polčasovej prestávke červenú a žltú kartu v šatni, no napriek tomu raz trestal. Vink si uvedomil čo sa stalo až v úvode druhého polčasu. V 47. minúte totiž chcel ukázať žltú kartu Joey van den Bergovi, ale zistil, že obrancovi Heerenveenu nemá čo ukázať. Napriek tomu zachoval Vink chladnú hlavu a napomínanie Berga uviedol v zápise o zápase. K nepríjemnému faux-pas prišlo tak, že Vink si cez polčas v šatni menil premáčaný dres, pričom zabudol premiestniť aj obsah svojho vrecka. "Myslel som, že zápas mám pod kontrolou. A potom sa náhle stalo toto. Neskutočne ma to nazlostilo. Určite sa mi to však už nikdy nestane. Normálne ma z toho rozbolelo brucho," povedal Vink pre televíznu stanicu Fox Sports.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies