Holandská princezná má dôvod smútiť. Svoj študentský spôsob života musela zanechať, lebo sa jej vyhrážajú gangy

NETKY.SK • 14 Október 2022, 08:36 • 2 min
Holandská princezná má dôvod smútiť. Svoj študentský spôsob života musela zanechať, lebo sa jej vyhrážajú gangy

AMSTERDAM – Holandská korunná princezná Catharina_Amalia čelí nebezpečenstvu, že by jej mohlo byť ublížené, preto musí byť pod dohľadom a poskytla sa jej zvýšená ochrana.

slovakia

left justify in out

Tlačová agentúra AMP o tom informovala a vo svojom tvrdení sa odvolala na rodičov princeznej. Podľa kráľovniných slov, je princezná v ohrození až tak, že je pre ňu sotva možné, aby vyšla z domu.

Catharina-Amalia bola nútená presťahovať sa, ako 18-ročná totiž začala študovať v Amsterdame a z toho dôvodu si i našla podnájom, ktorý obývala spolu s ďalšími študentmi.

Len čo sa ale objavili dôvody na obavy, zanechala neprinceznovský spôsob života a vrátila sa do kráľovského paláca, lebo zločinecké gangy ju chcú buď uniesť či jej inak ublížiť. Podrobnosti o tom, aké veľké sú riziká či akú konkrétnu podobu majú vyhrážky, zatiaľ nie sú známe, kráľovská rodina ich drží v tajnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies