Holanďania nestačili v príprave na Talianov, Francúzi zdolali Španielov

NETKY.SK • 5 September 2014, 08:41 • 2 min
Holanďania nestačili v príprave na Talianov, Francúzi zdolali Španielov

BRATISLAVA - Švédski futbaloví reprezentanti triumfovali vo štvrtkovom prípravnom zápase nad Estónskom 2:0. V drese "Tre Kronor" hviezdil Zlatan Ibrahimovič, ktorý strelil oba góly svojho tímu. V Štokholme otvoril skóre už v 3. minúte a približne o 20 minút neskôr pätičkou pridal druhý presný zásah. Útočník Parížu St. Germain zároveň vo štvrtok prepísal históriu, s 50 presnými zásahmi sa dostal do čela kanonierov Švédska. "Ibra"

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok neuspeli bronzoví medailisti z MS Holanďania, ktorí podľahli Talianom 0:2. Pre stretnutie v Bari bolo rozhodujúcich úvodných 10 minút, počas ktorých padli oba góly a navyše Oranjes prišli o vylúčeného obrancu Bruna Martinsa Indiho. Trénerovi Guusovi Hiddinkovi pri jeho premiére na lavičke Holandska chýbala v stretnutí trojica Arjen Robben, Klaas Jan Huntelaar a Rafael van der Vaart. V zápase absolvoval svoj debut aj kouč domácich Antonio Conte. 
      

Pozornosť pútal tiež prípravný duel v Paríži, kde sa stretli niekdajší majstri sveta Francúzi a Španieli. Viac dôvodov na radosť mali po záverečnom hvizde domáci reprezentanti, ktorí vyhrali 1:0. Diváci však museli čakať na gól až do 73. minúty, keď útočník Loic Rémy zužitkoval prihrávku Mathieua Valbuenu. Futbalisti Bosny a Hercegoviny zdolali Lichtenštajnsko 3:0. O svojom triumfe rozhodli v prvom polčase, keď v rozmedzí 24 minút strelili všetky tri góly. Dvakrát sa presadil Ibiševič, raz Džeko. 

prípravné zápasy - sumáre:
/Tuzla/
Bosna a Hercegovina - Lichtenštajnsko 3:0 (3:0)
Góly: 2. a 14. Ibiševič, 24. Džeko

/Borisov/
Bielorusko - Tadžikistan 6:1 (1:1)
Góly: 7. Staševič, 55. Kornilenko, 59. Krivec, 61. Olehnovič, 62. Kisljak, 75. Aleksjevič - 34. Fatkhulloev, ČK: 5. Ulmasov (Tadž.)

/Štokholm/
Švédsko - Estónsko 2:0 (2:0)
Góly: 3. a 24. Ibrahimovič 

/Pula/
Chorvátsko - Cyprus 2:0 (1:0)
Góly: 18. a 58. Mandžukič

/Bari/
Taliansko - Holandsko 2:0
Góly: 3. Immobile, 10. De Rossi (z 11 m)

/Liége/
Belgicko - Austrália 2:0 (1:0)
Góly: 18. Mertens, 77. Witsel

/Paríž/
Francúzsko - Španielsko 1:0 (0:0)
Gól: 73. Rémy
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona