Holanďania budú mať v prípade finále problém s ubytovaním

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 11:26 • 2 min
Holanďania budú mať v prípade finále problém s ubytovaním

RIO DE JANEIRO - Vedenie futbalovej reprezentácie Holandska bude musieť po štyroch rokoch v prípade postupu do finále svetového šampionátu opäť riešiť problémy s ubytovaním. Holanďania majú rozložený tréningový stan v hoteli Caesar Park Ipanema v Riu de Janeiro, ktorý má však pre svojich partnerov a sponzorov zarezervovaný na záverečný víkend Medzinárodná futbalová federácia (FIFA).

slovakia

left justify in out

HOTEL  sa nachádza na pláži Copacabana. Holanďania nastúpia v stredu na semifinále v Sao Paule proti Argentíne. Ak by prehrali, sťahovali by sa priamo do Brasilie, kde sa hrá súboj o tretie miesto. V prípade víťazstva by si museli hľadať ubytovanie v Riu de Janeiro, FIFA im už ponúkla jeden hotel. "Museli sme ustúpiť, aj keď to nie je v záujme futbalu. Hotel ponúkaný FIFA je v horách nad mestom. Ak postúpime, budeme musieť tento problém vyriešiť. Na hotel na Copacabane sme si už zvykli, hráči sa v ňom cítili veľmi dobre" priznal športový riaditeľ Holandského futbalového zväzu Bert van Oostveen. 

 

Holanďania problémy s hotelom riešili aj pred štyrmi rokmi v Juhoafrickej republike. Vtedy však vedenie tímu nepočítalo s postupom do finále a ubytovanie malo rezervované len do štvrťfinále. Informácie zverejnili sport.de a FCUpdate.nl. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona