Holanďan Martins Indi vymenil Feyenoord za Porto

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 10:01 • 2 min
Holanďan Martins Indi vymenil Feyenoord za Porto

ROTTERDAM - Holandský futbalista Bruno Martins Indi prestúpil po vydarených majstrovstvách sveta z Feyenoordu Rotterdam do Porta.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný obranca podpísal v portugalskom tíme štvorročnú zmluvu. Feyenoord by mal podľa neoficiálnych informácií dostať odškodné 6 miliónov libier. "Odohral som za Feyenoord vyše 100 stretnutí, mám teraz za sebou aj majstrovstvá sveta. Výdy som hovoril, že ak urobím ďalší krok v kariére, musí to byť výhodné pre mňa i klub. Môj odchod je výhodný pre Feyenoord i mňa. Čaká ma nová výzva," vyhlásil Martins Indi.

 

Holandský reprezentant sa narodil v Portugalsku rodičom z Guiney Bissau, neskôr sa presťahoval do Holandska. Vo Feyenoorde hral za mládežnícke výbery a postupne sa prepracoval do prvého mužstva a neskôr aj do reprezentácie, za ktorú odohral 22 stretnutí a dal v nich dva góly. V Eredivisie nastúpil za Feyenoord v 102 stretnutiach, v ktorých strelil päť gólov. O služby Martinsa Indiho mal záujem aj Manchester United. Informácie zverejnil Daily Mail.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies