Holanďan Krajicek smeruje do Raonicovho zázemia

NETKY.SK • 19 December 2016, 18:42 • 2 min
Holanďan Krajicek smeruje do Raonicovho zázemia

LONDÝN - Holandský víťaz Wimbledonu 1996 Richard Krajicek smeruje do zázemia kanadského tenistu Milosa Raonica. Podľa The Times sa tento týždeň stretnú, aby si prediskutovali podmienky spolupráce.

slovakia

left justify in out

Raonic sa na konci novembra rozišiel so španielskym tzv. superkoučom Carlosom Moyom, ten medzičasom rozšíril realizačný tím krajana Rafaela Nadala. Dvadsaťpäťročný tretí muž singlového renkingu ATP Raonic dlhodobo má v štábe trénera Riccarda Piattiho.

Štyridsaťpäťročný Krajicek je riaditeľom februárového rotterdamského halového "hardového" podujatia mužov. S rodákom z Podgorice v Čiernej Hore Raonicom diskutoval o prípadnej kooperácii už pred trávnatou časťou sezóny 2016.

 

Kanaďan napokon dočasne pobudol s Američanom Johnom McEnroom a prebojoval sa do finále v londýnskom Queen´s Clube aj na grandslamovom Wimbledone tiež v britskej metropole.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona