Holanďan Dirk Kuyt prestupuje do Fenerbahce k Miroslavovi Stochovi

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 06:38 • 2 min
Holanďan Dirk Kuyt prestupuje do Fenerbahce k Miroslavovi Stochovi

Holanďan Dirk Kuyt prestupuje do Fenerbahce k Miroslavovi Stochovi - Futbal Holandský futbalový reprezentant Dirk Kuyt prestupuje z anglického Liverpoolu do tureckého Fenerbahce Istanbul. Fenerbahce je skvelý klub pre pokračovanie mojej kariéry.

slovakia

left justify in out

img

Holandský futbalový reprezentant Dirk Kuyt prestupuje z anglického Liverpoolu do tureckého Fenerbahce Istanbul.
      "Fenerbahce je skvelý klub pre pokračovanie mojej kariéry. Síce nezískali titul, ale budú hrať Ligu majstrov," cituje slová útočníka internetový portál goal.com. "Po toľkých rokoch potrebujem novú výzvu. Fanúšikovia Liverpoolu zostanú navždy v mojom srdci," dodal Holanďan, ktorý sa v Anglicku lúči so slovenským reprezentantom Martinom Škrtelom a v Turecku sa stal spoluhráčom Miroslava Stocha.
      Kuyt prišiel do Liverpoolu v roku 2006 z Utrechtu a v 200 stretnutiach najvyššej ligy nastrieľal 51 gólov. Pracovitý útočník však mal v poslednej sezóne problémy prepracovať sa do základnej zostavy Pool, aj preto sa rozhodol pre zmenu dresu. 


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies