Hokejový útočník Hovorka ukončil svoje pôsobenie v HC Košice

NETKY.SK • 8 September 2016, 15:46 • 2 min
Hokejový útočník Hovorka ukončil svoje pôsobenie v HC Košice

KOŠICE - Hokejový útočník Marek Hovorka (31) sa so svojím doterajším klubom HC Košice dohodol na predčasnom ukončení kontraktu.

slovakia

left justify in out

Jeden z najočakávanejších košických príchodov pred novou sezónou absolvoval s tímom prípravu aj štyri zápasy Ligy majstrov, v piatkovom úvodnom kole nového ročníka Tipsport ligy proti Popradu sa už v zostave trénera Rostislava Čadu neobjaví. Informuje o tom hokej.sk.

 

"Dnešným dňom som ukončil spoluprácu s Košicami a v tejto chvíli som už na ceste domov," potvrdil Marek Hovorka. Dôvody rozviazania zmluvy označil za osobné a bližšie sa k nim nebude vyjadrovať. Zdôraznil, že metropolu východu neopúšťa v zlom. "To určite nie. Rozišli sme sa len v dobrom. Aj touto cestou sa chcem klubu poďakovať za veľmi korektné rokovanie." Kam povedú najbližšie kroky vicemajstra sveta z roku 2012? "To v tejto chvíli netuším. Dám tomu trochu času a uvidíme, ako sa situácia vyvinie," dodal Hovorka pre hokej.sk.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies