Hokejový Slovan predáva názov štadióna za pol milióna

NETKY.SK • 4 Február 2016, 09:23 • 2 min
Hokejový Slovan predáva názov štadióna za pol milióna

BRATISLAVA - Vlani boli hokejisti Slovana Bratislava len krok od skončenia v KHL. Pre ekonomické problémy, dlhy voči hráčom či za prenájom štadióna bol náš zrejme najslávnejší klub skôr hanbou ako pýchou slovenského hokeja, píše denník Hospodárske noviny.

slovakia

left justify in out

Po roku je všetko inak. Nielenže sa Slovanu darí v športových výsledkoch, najnovšie môže dokonca získať pol milióna eur. Predaním názvu svojho štadióna. Ten sa ešte do leta minulého roka volal Slovnaft aréna.

 

Naša rafinérka však s klubom po štyroch rokoch ukončila spoluprácu, dôvodom mala byť zmena jej marketingovej stratégie. Z výročnej správy Slovana však vyplýva, že klub sa snahy predať meno štadióna nevzdal. Naopak, hľadá potenciálneho kupca. Cena? Slovan za to pýta 500-tisíc eur ročne.

 

"O predaj názvu štadióna je záujem, prebieha paralelne niekoľko rokovaní. Novú sezónu určite začneme s novým strategickým partnerom," povedal pre denník generálny manažér klubu Maroš Krajči.

 

Podľa informácií denníka sú v súčasnosti v hre minimálne štyria záujemcovia z oblasti dopravy, energetiky, osobnej hygieny a elektrotechniky. Dokonca sú medzi nimi aj firmy z najľudnatejšej krajiny sveta Číny - konkrétne technologický gigant Huawei a čínske aerolínie Hainan Airlines.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona