Hokejový obranca Mihálik je novou posilou HC Banskej Bystrice

NETKY.SK • 8 September 2016, 18:21 • 2 min
Hokejový obranca Mihálik je novou posilou HC Banskej Bystrice

BANSKÁ BYSTRICA - Slovenský hokejový obranca Vladimír Mihálik bude v kariére pokračovať v najvyššej slovenskej súťaži. V deň začiatku nového ročníka by mal podpísať zmluvu s HC '05 iClinic Banská Bystrica. Pre TASR to potvrdil riaditeľ klubu Michal Longauger.

slovakia

left justify in out

Mihálik sa k tímu "baranov" pripojil pred nedávnym turnajom vo švajčiarskom Yverdone. V mužstve trénera Vladimíra Országha zotrval aj naďalej a pod Urpínom začne nasledujúcu sezónu. "V piatok doobeda by malo dôjsť k podpisu zmluvy. Kontrakt je na celú sezónu s tým, že Vlado bude môcť odísť v prípade zaujímavej zahraničnej ponuky. Samozrejme, po vzájomnej dohode zainteresovaných strán," uviedol pre TASR Michal Longauer.

 

Mihálik strávil uplynulé štyri sezóny v HC Slovan Bratislava. V Kontinentálnej hokejovej lige odohral celkovo 180 zápasov, v ktorých získal 20 kanadských bodov. V rokoch 2013 a 2014 štartoval aj na majstrovstvách sveta. V roku 2005 ho draftoval klub Tampa Bay Lightning a za "blesky" odohral 15 zápasov, v ktorých nazbieral tri asistencie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona