Hokejovej extralige hrozí zánik!

NETKY.SK • 17 Október 2013, 09:41 • 2 min
Hokejovej extralige hrozí zánik!

BRATISLAVA - Slovenskej hokejovej extralige v jej súčasnej podobe hrozí zánik. Pre denník Hospodárske Noviny to povedal zdroj z prostredia extraligy, ktorý si neželal byť menovaný.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov na kolaps národnej ligy stačí, aby klub z Košíc vystúpil zo súťaže. A práve to ohlásil šéf U.S. Steelu Košice George Babcoke, ktorý je najväčším sponzorom klubu. "Riešenie vidím v širšej lige, ktorá prekračuje hranice Slovenska. Potrebujeme zmenu", povedal pre denník Babcoke. Hrozbu rozkladu ligy potvrdil aj dlhoročný manažér vo viacerých slovenských kluboch Eduard Hartmann: "Za takýchto okolností smeruje naša liga k zániku. Ale dajú sa nájsť aj iné riešenia - spojiť naše kluby s tímami zo zahraničia a vytvoriť spoločnú súťaž".

Už po odchode bratislavského Slovana sa sponzori hľadali ťažko, ohlásený odchod Piešťan a Košíc by situáciu ešte viac skomplikoval. "Z marketingového hľadiska je ťažké za takýchto okolností zvládnuť chod extraligy", priznáva jej šéf Vladimír Paštinský. Denník sa problematikou zaoberá v článkoch "Hokejovej lige hrozí zánik", "Šéf U.S. Steelu chce spojiť košický hokej s Európou" a "Ani sponzori, ani peniaze. Našej lige hrozí katastrofa".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies