Hokejové mestečko je pripravené aj na zápas Slovenska s Ruskom

NETKY.SK • 3 Máj 2011, 11:59 • 2 min
Hokejové mestečko je pripravené aj na zápas Slovenska s Ruskom

Hokejové mestečko je pripravené aj na zápas Slovenska s Ruskom

slovakia

left justify in out

img

Aj napriek tomu, že je v týchto dňoch zima a často prší, areál košického amfiteátra je na vysielanie hokejových zápasov pripravený za každého počasia. Svedčí o tom aj takmer tisícová návšteva na zápase Slovensko – Nemecko.
      Amfiteáter je pre fanúšikov pripravený každý deň a za každého počasia. "V prípade dažďa sme pripravili niekoľko veľkých slnečníkov do uličky medzi prvým a druhým sektorom, aby skalní fanúšikovia nemuseli moknúť. Počas zápasu našich chlapcov s Nemeckom bola veľká zima, ale takmer tisícka fanúšikov vydržala až do konca. Veríme, že v utorok bude počasie lepšie a že nebude pršať. Odporúčame našim fanúšikom zobrať si teplé oblečenie a ak treba aj deky. Tiež je dôležité riadiť sa pokynmi, ktoré máme na našej stránke a pred hlavným vchodom do areálu," informovala manažérka projektu Hokejové mestečko Košice – Sever 2011 Veronika Luczy. Každý návštevník amfiteátra dostane pri vstupe do areálu aj noviny pod zadok. "Ak budú pred zápasom s Ruskom sedadlá mokré, sme pripravení ich za pár minút utrieť," dodala Luczy.
      O vytvorenie bojovej atmosféry sa večer postará rocková skupina Reverz Park. "Chlapci nedávno pokrstili svoje nové CD s názvom 2012. Dúfame, že spolu s magickou atmosférou košického amfiteátra, pošlú našim chlapcom pred zápasom veľa šťastia na výhru," komentovala Luczy.
      Hokejové mestečko v amfiteátri je otvorené každý deň od 15.00 h. K dispozícií sú stánky s občerstvením, program, detský baby stan, či strážené parkovisko bicyklov. V areáli hokejového mestečka môžu fanúšikovia podávať stávky a k dispozícií je aj bezplatné wifi pripojenie.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies