Hokejová reprezentácia začne oficiálnu prípravu na MS začiatkom apríla

NETKY.SK • 14 Marec 2018, 16:47 • 2 min
Hokejová reprezentácia začne oficiálnu prípravu na MS začiatkom apríla

BRATISLAVA - Prípravu na majstrovstvá sveta (4. - 20. mája) odštartuje slovenská hokejová reprezentácia oficiálne 3. apríla 2018. Pre veľa potenciálnych reprezentantov na svetový šampionát v Dánsku, vrátane hráčov Slovana Bratislava, sa však už skončila sezóna 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan chce preto zverencov kouča Craiga Ramsayho vidieť na ľade aj skôr. "Oficiálne sa začne príprava na majstrovstvá sveta v utorok 3. apríla. Plánujeme však pre hráčov, ktorí už majú po sezóne, urobiť najmenej o týždeň skôr tréningový kemp, aby boli v tréningovej záťaži," povedal Šatan.

Slovensko je na MS 2018 členom základnej A-skupiny, ktorá sa hrá v Kodani. Spolu s reprezentantmi spod Tatier figurujú v rovnakej skupine i Rusko, Švédsko, Česko, Švajčiarsko, Bielorusko, Francúzsko a Rakúsko.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona