Hokejová obec smúti: Zomrel mladý slovenský hokejista, mal iba 21 rokov

NETKY.SK • 26 November 2018, 10:40 • 2 min
Hokejová obec smúti: Zomrel mladý slovenský hokejista, mal iba 21 rokov

Zvolen - Vo veku 21 rokov zomrel v nedeľu večer slovenský hokejista Kristián Lunter. Informoval o tom klub HKM Zvolen, ktorého bol Lunter odchovancom.

slovakia

left justify in out

"Obrovská tragédia zasiahla zvolenskú hokejovú rodinu. Vo veku 21 rokov nás v nedeľu večer nečakane navždy opustil Kristián Lunter, odchovanec nášho klubu a v aktuálnej sezóne hráč prvoligového Prešova. Vyhasol život šikovného mladého chlapca, dobrého spoluhráča a najmä priateľa. Všetkým pozostalým týmto vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť. Kiko, odpočívaj v pokoji," uviedol tipsportligový klub na svojej facebookovej stránke.

 

Lunter ešte v piatok večer odohral zápas 1. ligy v Michalovciach, kde jeho Prešov prehral 2:4. Krídelník odohral v minulej sezóne v drese Zvolena aj dva duely v Tipsport Lige, v tomto ročníku nastúpil za Prešov v 15 stretnutiach (2+3). V minulosti sa skúšal presadiť aj v Česku, kde odohral za juniorku Komety Brno 40 zápasov.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona