Hokejistom Sparty bolo zle z jedla, prípad vyšetruje aj polícia

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 13:14 • 2 min
Hokejistom Sparty bolo zle z jedla, prípad vyšetruje aj polícia

PRAHA - Niekoľko hokejistov Sparty Praha malo v stredu pred druhým stretnutím štvrťfinále českej extraligy proti Vítkoviciam črevné problémy, ktorých príčinou bolo údajne jedlo v jednom z pražských hotelov. Prípad už podľa českého webu iDnes.cz riešia hygienici a tiež polícia.

slovakia

left justify in out

Favorit série a víťaz základnej časti prehral stredajší duel 0:1, v jeho drese chýbali viacerí dôležití hráči i kapitán Tomáš Rolínek. "Osem hráčov základnej zostavy malo počas dňa akútnu črevnú virózu. Päť z nich z tohto dôvodu nemohlo nastúpiť na stretnutie. Veríme, že všetci budú čoskoro v poriadku," uviedol klub vo svojom stanovisku. Hráči sa pravdepodobne nakazili v hoteli hneď vedľa holešovickej arény. 

 

"Udalosť preverujeme ako ublíženie na zdraví z nedbanlivosti. Zásadné pre nás budú výsledky skúmania Hygienickej stanice hlavného mesta Prahy a lekárske správy od poškodených," uviedol pre iDnes.cz hovorca pražskej polície Tomáš Hulan. Podľa riaditeľky hotela Alice Médr v stredu pripravili 200 jedál, problémy boli len u troch ľudí. Stravovali sa u nich aj hráči Vítkovíc a tým nebolo zle. Podľa ústnych vyjadrení od hygienikov, ktoré si vypočula, nenastalo na strane hotela žiadne pochybenie. 

 

"Nechceme z toho robiť zbytočné kauzy. Platí stredajšie vyjadrenie. Chceme sa v play-off sústrediť na hru na ľade," uviedol pre iDnes.cz hovorca Sparty Tomáš Zetek. Problémy Pražanov by nemali byť vážne a na víkendové stretnutia do Ostravy by mali cestovať v kompletnom zložení. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona