Hokejisti MsHK Žilina odohrajú zápas proti Košiciam bez prítomnosti divákov

NETKY.SK • 8 Marec 2017, 14:30 • 2 min
Hokejisti MsHK Žilina odohrajú zápas proti Košiciam bez prítomnosti divákov

BRATISLAVA - Hokejisti MsHK Žilina odohrajú stredajší zápas 52. kola najvyššej súťaže proti HC Košice bez prítomnosti divákov.

slovakia

left justify in out

Podľa článku 33.3 disciplinárneho poriadku sa na stretnutí môžu zúčastniť len hokejisti, členovia realizačných tímov, delegované osoby a funkcionári klubov uvedení na mennom zozname odovzdanom pred zápasom delegátovi zápasu alebo inej oprávnenej osobe, členovia usporiadateľskej služby, osoby s preukazom ZŤP a pracovníci masmédií, ktorí sa vopred akreditujú a nahlásia organizátorovi. 

 

Rovnako bez prítomnosti fanúšikov by mali Žilinčania hrať aj v nedeľu proti Banskej Bystrici, klub však chce požiadať disciplinárnu komisiu Slovenského zväzu ľadového hokeja o podmienečné uzatvorenie štadióna.

Žilina pyká za výtržnosti divákov na tribúnach počas januárového stretnutia s Martinom. Počas roztržiek medzi fanúšikmi oboch táborov na tribúnach utrpeli zranenia viacerí priaznivci. V nemocnici skončil tiež športový riaditeľ žilinského klubu Imre Valášek. Disciplinárna komisia SZĽH uzavrela MsHK štadión na dva zápasy a dala mu aj pokutu 6750 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona