Hokejisti Košíc potešili fanúšikov na autogramiáde

NETKY.SK • 10 September 2015, 10:21 • 2 min
Hokejisti Košíc potešili fanúšikov na autogramiáde

KOŠICE - Hráči úradujúceho hokejového majstra SR HC Košice pred začiatkom novej sezóny potešili svojich priaznivcov na autogramiáde.

slovakia

left justify in out

Kompletný káder "oceliarov" sa v dresoch na nový ročník predstavil v stredu v jednom z miestnych obchodných centier. Okrem autogramiády pripravilo vedenie HC Košice aj sprievodný kultúrny program, nechýbali ani klubové roztlieskavačky či maskot. Košičania vstúpia do Tipsport ligy 2015/2016 v piatok doma proti Žiline. "Skutočne to vyšlo na výbornú a som rád, že sme sa spolu s chlapcami mohli zúčastniť. Vidieť tváre nadšených fanúšikov bol skvelý pocit a teší nás, že sme im mohli urobiť radosť,” cituje oficiálny klubový web útočníka Petra Bartoša.

 

Špeciálny oranžovo-čierny dres predstavil aj útočník Marek Bartánus, pre ktorého mala táto milá povinnosť špeciálny nádych. V drese rovnakej farebnej kombinácie totiž za Košice ešte vo federálnej lige hrával jeho otec. "Tento dres som mal na sebe prvýkrát, ale musím sa priznať, že to bola pre mňa skutočne veľká česť. Fanúšikom to pripomenulo staré časy a viacerí si na ne aj zaspomínali. Tento špeciálny dres sa mi veľmi páči a teším sa na všetky výnimočné zápasy, ktoré v ňom odohráme,” povedal M. Bartánus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies