Hokejista Lažo ide vyskúšať štastie do politiky: Chce byť poslancom v Petržalke

NETKY.SK • 11 September 2014, 13:17 • 2 min
Hokejista Lažo ide vyskúšať štastie do politiky: Chce byť poslancom v Petržalke

BRATISLAVA - Miroslav Lažo je ďalším slovenským hokejistom, čo ide vyskúšať štastie do komunálnej politiky. Ako informoval denník Plus jeden deň, 36-ročný krídelník sa bude uchádzať o priazeň voličov v bratislavskej Petržalke, kde sa chce stať poslancom.

slovakia

left justify in out

"Som Petržalčan a aj tam pracujem. Na miestnom zimnom štadióne mám hokejové centrum. Ako nezávislý poslanec by som chcel pre Petržalku niečo spraviť. To, čo mi táto mestská časť dala v mladosti, sa jej v prípade úspechu budem snažiť vrátiť. Ľudia ma oslovovali už dávnejšie, no vyhýbal som sa tomu. Vidím však rôzne problémy detí, rodín či športu. Aj preto som sa rozhodol, že budem kandidovať," uviedol bratislavský rodák, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil v Skalici.

 

Na Slovensku má za sebou aj angažmány v Žiline, Banskej Bystrici či Košiciach, no predovšetkým bol výraznou oporou bratislavského Slovana v rokoch 2007 - 2010. Za sebou má aj hráčskej zastávky vo Švédsku, Rusku, Česku a Nemecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona