Hokejista Kopecký si nenechal utiecť Cibulkovej Top 10

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 14:50 • 2 min
Hokejista Kopecký si nenechal utiecť Cibulkovej Top 10

MIAMI - Rekonvalescent po otrase mozgu z hokejového turnaja na ZOH v Soči Tomáš Kopecký, ktorý pôsobí v zámorskej NHL vo Floride Panthers, si nenechal utiecť stredajšie štvrťfinále krajanky Dominiky Cibulkovej na tenisovom turnaji WTA v Miami.

slovakia

left justify in out

"Akýže zápas slovenskej bojovníčky!!! Gratulujem k Top 10 a želám veľa šťastia na semifinále!" uviedol prostredníctvom Twitteru Kopecký a priložil aj fotografiu s manželkou z blízkosti dvorca, na ktorom Cibulková prekonala Poľku Agnieszku Radwanskú 3:6, 7:6 (5), 6:3 cez tri mečbaly súperky. Zabezpečila si tým premiérový prienik do Top 10 renkingu. 

Kopecký utrpel indispozíciu na zimných olympijských hrách v zápase so Slovincami v základnej skupine (1:3), keď ho Sabahudin Kovačevič trafil lakťom do hlavy a potom útočníka SR ešte priľahol a korčuľou zasiahol Aleš Kranjc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies