Hokejista Halák sa pohádal s trénerom Hitchcockom

NETKY.SK • 11 Máj 2013, 13:31 • 2 min
Hokejista Halák sa pohádal s trénerom Hitchcockom

ST. LOUIS - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák z tímu NHL St. Louis Blues sa podľa zámorských médií pohádal v priebehu série 1. kola play-off s Los Angeles s trénerom Kenom Hitchcockom, čo bol pravdepodobne hlavný dôvod prečo neodchytal v sérii ani minútu a v bránke Blues bol po celý čas aj napriek slabým výkonom Brian Elliott. Blues viedli 2:0, potom však prehrali štyri zápasy po sebe a vypadli.

slovakia

left justify in out

Informáciu o konflikte 27-ročného Haláka s trénerom priniesla miestna rozhlasová stanica KTRS, podľa ktorej sa hádka medzi slovenským brankárom a trénerom odohrala po štvrtom zápase v Los Angeles. Vedenie klubu sa k údajnému incidentu odmietlo pred piatym a šiestym zápasom série vyjadriť. Hitchcock vraj po hádke suspendoval Haláka na všetky zápasy a svedčí o tom aj fakt, že pri ošetrovaní Briana Elliotta v jednom zo zápasov neposlal Haláka ani sa rozcvičiť. Halák má so St. Louis kontrakt ešte na jeden rok, zámorské médiá však špekulujú, či v drese Blues ostane aj v budúcej sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies