Hokejista Dušan Pašek mladší spáchal samovraždu ako jeho otec

NETKY.SK • 5 November 2021, 11:34 • 2 min
Hokejista Dušan Pašek mladší spáchal samovraždu ako jeho otec

BRATISLAVA - Bývalý hokejista a generálny riaditeľ a viceprezident klubu iClinic Bratislava Capitals si siahol na život vo veku 36 rokov. Bol synom legendy Slovana i československej reprezentácie Dušana Pašeka, ktorý zomrel 14. marca 1998 vo svojej pracovni. Táto tragická smrť bola oficiálne uzavretá ako samovražda.

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdili členovia vedenia klubu. Vo štvrtok večer bol nezvestný, dnes ho našli obeseného na bratislavskej Kolibe.

 

img

 

 

Pašek bol trojnásobným majstrom Slovenska. Jeden titul získal v drese Slovana a ďalšie dva pridal ako hráč HC Košice. Pôsobil taktiež v Skalici, Piešťanoch a krátko aj v Banskej Bystrici.

 

Vo februári 2016 sa rozhodol ukončiť kariéru pre zdravotné problémy. "Od operácie platničky som už nemohol naplno trénovať a robiť veci ako predtým. Moja výkonnosť išla tým pádom dolu a na ľade som sa stále viac trápil a bojoval skôr s mojím telom ako so súpermi," povedal Pašek, keď končil s kariérou.

 

Je to v podstate ďalšia smrť, ktorá postihla tím Bratislava Capitals. Len v utorok zomrel na následky zlyhania srdca hráč tímu Boris Sádecký.

 

img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies