Ryspajev za nakladačku Marcinkovi v KHL dostal doživotný dištanc, chce skúsiť zámorie

NETKY.SK • 7 August 2017, 12:33 • 2 min
Ryspajev za nakladačku Marcinkovi v KHL dostal doživotný dištanc, chce skúsiť zámorie

ASTANA - Mladý útočník Damir Ryspajev dostal v nadnárodnej KHL doživotný dištanc, ostatnú sezónu strávil v tíme Nomad Astana v najvyššej hokejovej súťaži Kazachstanu a v kútiku duše verí, že raz sa ako športovec dostane aj do zámoria.

slovakia

left justify in out

"Rád by som si vyskúšal pôsobenie v zámorských súťažiach, otestovať si tam herné aj fyzické schopnosti. Naši rozhodcovia nie vždy vedú zápasy na profesionálnej úrovni, v Severnej Amerike dokážu viesť boj," povedal Ryspajev pre ruský portál Championat.com s dôvetkom, že spolu s agentom verí aj v návrat do KHL.


Dvadsaťdvaročný Damir Ryspajev v auguste 2016 dostal od vedenia KHL doživotný dištanc. Vyslúžil si ho za incident z 8. augusta, keď v prípravnom zápase proti vtedajšiemu nováčikovi súťaže Červenej hviezde Kchun-lun zbil hneď troch hráčov čínskeho mužstva vrátane slovenského reprezentanta Tomáša Marcinka. Ten po fyzickom útoku skončil v nemocnici s podozrením na otras mozgu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona