Hokej-TL: Dudáš s Lichancom poriadne spestrili východniarske derby

NETKY.SK • 20 November 2017, 09:58 • 2 min
Hokej-TL: Dudáš s Lichancom poriadne spestrili východniarske derby

KOŠICE - Košický hokejista Martin Dudáš a útočník HK Poprad Peter Lichanec sa v závere nedeľňajšieho východniarskeho derby postarali o boxerskú vložku.

slovakia

left justify in out

V pästnej výmene uspel obranca košického tímu. "Išiel som okolo brankára, ťukol som do Dudáša, on mi to vrátil a už vzplanuli emócie. S mojím štýlom hry musím očakávať takéto situácie. Ja tiež nechodím okolo hráčov iba tak, takže očakávam, že sa niekto do mňa pustí. Dnes to bol Martin, s ktorým to bola férová bitka, po ktorej sme sa vzájomne pochválili. A že je vyšší odo mňa? Je to jeho výhoda a moja nevýhoda. S tým sa musím popasovať," uviedol Lichanec, ktorý je oproti 110 kg vážiacemu Dudášovi predsa len nižšia váhová kategória.

 

To sa prejavilo aj v samotnom súboji, ktorý vyznel pre českého obrancu. "Klobúk dolu pred Lichancom, postavil sa k tomu ako chlap. Išiel do toho a to sa cení. Ja mám momentálne problém sa s mojimi rukami aj najesť, preto musím baviť divákov takto," poznamenal Dudáš s úsmevom narážajúc na slabšiu produktivitu (23 zápasov, 1 gól, 2 asistencie). Spokojný však bol s výkonom celého tímu, ktorý vyhral tretíkrát v rade a upevnil si druhú priečku.

 

Úplne opačné pocity však mali Popradčania, ktorí po piatkovej prehre s Trenčínom (1:2) opäť strelili iba jeden gól a priznali trápenie sa v zakončení. "Pri vyrovnanom počte hráčov sme väčšinou lepší tím než súper, ale v dnešnej dobe rozhodujú presilovky a oslabenia a tie nám momentálne nejdú. Aj v Košiciach sme mali vari šesť presiloviek a nič z toho," poznamenal Lichanec.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies