Hokej: Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 2:5, hlasy trénerov a hráčov

NETKY.SK • 10 Marec 2011, 08:24 • 2 min
Hokej: Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 2:5, hlasy trénerov a hráčov

Hokej: Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 2:5, hlasy trénerov a hráčov

slovakia

left justify in out

img

Zdeno Cíger, tréner Slovana: "Neviem, či môžem povedať do kamery, že sme to posrali. Z výhody sme sa dostali do nevýhody. Ukázali sa naše slabiny. Nevedeli sme udržať vedenie, zmeniť rytmus hry. Hokej je o chybách a my sme sa ich dopustili mnoho v tomto dôležitom zápase, keď sme mali súpera pod kontrolou. Prvá tretina bola z našej strany ukážková, ale ukázalo sa, že sa ešte máme veľa čo učiť. Samozrejme Trenčínu gratulujem. Stálo pri nich aj šťastie, my sme ho urazili a odrazilo sa to na našej prehre. Život však ide ďalej."
Dušan Gregor, tréner Trenčína: "Sme nesmierne šťastní, že za toho stavu sme zdvihli hlavu a otočili zápas. V úvode sme cítili veľkú zodpovednosť, chýbala nám ľahkosť a Slovan išiel do dvojgólového vedenia. O to viac si vážim, že sme dokázali zápas otočiť a vyhrať aj celú sériu. Mužstvo si zaslúži uznanie, ale rovnako tak aj Slovan. Postup poriadne oslávime a uvidíme, čo bude ďalej."
Mario Cartelli, obranca Slovana: "Keď jeden tím vedie v sérii 3:0 a v rozhodujúcom zápase 2:0, to sa proste musí zvládnuť. Nerozumiem tomu a som z toho hrozne sklamaný a smutný. Takýto rýchly koniec sezóny som si vôbec nepredstavoval. Naopak myslel som si, že s týmto tímom pôjdeme do finále. Nemám slov."
Vladimír Kováč, brankár Trenčína: "Prvýkrát si dovolím tvrdiť, že Slovan bol v prvej tretine lepší. Vybehli na nás, čo sme očakávali vlastne vždy, ale doteraz to bolo naopak a aktívnejší sme boli od začiatku my. Mysleli sme si, že dnes sa už nemôže nič stať a bude nám stačiť rovnaký bezstarostný výkon, ale predchádzajúce zápasy už boli minulosťou. Tomuto tímu patrí úcta za to, ako sme sa dokázali vrátiť do zápasu aj série. Od druhej tretiny vybehlo na ľad nové mužstvo, proste paráda. Otočili sme sériu z 0:3 a ukázala sa tak veľká sila tímu."
Milan Hruška, obranca Trenčína: "Aj za nepriaznivého stavu som dúfal, že stále môžeme vyhrať. 2:0 je podľa mňa najhoršie možné vedenie, tam stačí jeden gól. Aj to bolo vidieť, že sme sa tam chytili. Bolo to aj o šťastí, ale myslím si, že zápas bol super. Aj keď sme sa pomalšie rozbiehali, dopadlo to pre nás dobre."
Branislav Jánoš, útočník Trenčína: "Aj za stavu 0:2 som veril, že to otočíme. Prvú tretinu sme zaspali a hrali zaskočeným dojmom. Nehrali sme tak ako v zápasoch predtým. Po prvej tretine sme si niečo povedali v kabíne, že takto to nejde a musíme hrať to, čo na nich platilo v predchádzajúcich dueloch. Za stavu 3:2 som už vedel, že to je jasné."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies