Hokej-play off: Hlasy po zápase 7. štvrťfinále B. Bystrica - Zvolen (2:1)

NETKY.SK • 10 Marec 2011, 08:23 • 2 min
Hokej-play off: Hlasy po zápase 7. štvrťfinále B. Bystrica - Zvolen (2:1)

Hokej-play off: Hlasy po zápase 7. štvrťfinále B. Bystrica - Zvolen (2:1)

slovakia

left justify in out

img

Hlasy po zápase 7. štvrťfinále B. Bystrica - Zvolen (2:1)
Milan Staš, tréner B. Bystrice: "Veľmi ťažký zápas na psychické a fyzické sily. Každý od nás čakal víťazstvo a postup, hrali sme opatrne, nechceli sme nič pokaziť. Súper vyrovnal, potom sme viedli, snažili sa kontrolovať hru a prípadne streliť ďalší gól. Nepodarilo sa, a tak sme museli o víťazstvo bojovať do samého konca. V sérii rozhodli detaily, nám sa ich podarilo lepšie zúročiť, aj keď sme v sérii nezačali dobre."
Jozef Škrak, kouč Zvolena: "Bolo to úplne vyrovnané, tak ako celá séria. Domácich sme po chybe pustili do vedenia, šancí nebolo veľa na oboch stranách. Bohužiaľ, do šatne sa pobral skoro Čierny po vylúčení do konca zápasu, pre zranenie odstúpil Valach, takže sme dohrávali s piatimi obrancami, z toho jeden je v juniorskom veku. V závere pri power play nám chýbal najmä Čierny, myslím si, že napriek väčšej skúsenosti hráčov súpera sme boli v celej sérii Banskej Bystrici minimálne vyrovnaným súperom."
Michal Hudec, kapitán B. Bystrice: "Bolo to strašne ťažké a vyrovnané, jednoducho o nervy. Od súpera sme neodskočili, opäť sme sa trápili až do konca. Veľmi nám pomohol brankár Šimonovič, ktorý v závere vytiahol fantastický zákrok. Ukázala sa väčšia naša vôľa, no klobúk dole pred Zvolenom, hral fantasticky."
Miroslav Šimonovič, brankár B. Bystrice: "Chceli sme hrať inak, nátlakovo, viac dopredu, nepodarilo sa, no súpera sme nepustili k nejakému tlaku. Obe mužstvá dali do zápasov srdce, myslím si, že o ten jeden zápas sme boli lepší my. Na staré kolená som zažil trochu radosti, som veľmi šťastný, bola to nádherná séria."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona