Novák vytlačil Štrbáka z elitnej formácie výberu extraligy

NETKY.SK • 12 Január 2014, 13:35 • 2 min
Novák vytlačil Štrbáka z elitnej formácie výberu extraligy

BRATISLAVA - Rozhodlo o tom takmer 9000 hlasov fanúšikov, vďaka ktorým Novák vytlačil do role čakateľa svojho bývalého spoluhráča a dlho vedúceho Martina Štrbáka z HC Košice.

slovakia

left justify in out

Opora HK Nitra Michal Novák bude prvým obrancom elitnej formácie výberu Tipsport extraligy v exhibičnom dueli proti slovenskému reprezentačnému hokejovému tímu (3. februára 2014 o 19.00 h v Bratislave). Rozhodlo o tom takmer 9000 hlasov fanúšikov, vďaka ktorým Novák vytlačil do role čakateľa svojho bývalého spoluhráča a dlho vedúceho Martina Štrbáka z HC Košice. Tretím obrancom bol Lukáš Bambúch z Banskej Bystrice.

V ďalšom hlasovaní sa bude rozhodovať o pravom krídelníkovi. Priaznivci si budú môcť na stránke hokej.sk vybrať zo siedmich hokejistov - Gabriel Spilar, Richard Jenčík, Peter Sojčík (všetci Košice), Michal Chovan (Zvolen), Adam Lapšanský (Poprad), Ondrej Mikula (Trenčín), Václav Stupka (Piešťany). 

Už skôr sa rozhodlo o tom, že brankárom bude Ján Lašák z Dukly Trenčín. Výber Tipsport extraligy bude viesť banskobystrický kouč Vladimír Országh, ktorý je zároveň asistentom Vladimíra Vůjtka pri reprezentačnom kormidle. Országh nominuje aj dva útoky tímu. Štvrtú formáciu zložia z hráčov HK Orange 20. Exhibícia sa uskutoční krátko pred odchodom reprezentácie SR do Soči na zimné olympijské hry. Úvodné buly hodia v bratislavskej Slovnaft Arene 3. februára o 19.00 h. Vstupenky v hodnote 10 eur sú už v predaji. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona