NHL: Chára sa vzdelával a má licenciu na predaj nehnuteľností

NETKY.SK • 8 Február 2015, 10:47 • 2 min
NHL: Chára sa vzdelával a má licenciu na predaj nehnuteľností

BOSTON - Hokejový obranca Zdeno Chára získal licenciu na predaj nehnuteľností v štáte Massachusetts.

slovakia

left justify in out

Aj týmto krokom myslí na svoju budúcnosť po skončení hokejovej kariéry. Najvyšší muž NHL si 23. októbra poškodil väzy v ľavom kolene a okrem každodennej rehabilitácie sa začal v ďalších týždňoch venovať aj štúdiu v oblasti realít. Počas januárovej prestávky pre Zápas hviezd úspešne zložil skúšky a získal licenciu.

 

"Rád by som mal v budúcnosti čo najviac otvorených dverí. Vedel som, že keď nebudem cestovať s mužstvom, budem mať oveľa viac času, najmä v prvých týždňoch rehabilitácie. Rozhodol som sa prihlásiť na kurz a napokon som absolvoval aj skúšku," uviedol pre Boston Globe Chára, ktorý sa do zostavy Bostonu Bruins vrátil 11. decembra. 

 

Najvyšší muž NHL má kontrakt s Bostonom do konca sezóny 2017/2018, napriek tomu však už myslí aj na budúcnosť. Vzdelanie má v jeho živote dôležité miesto. Rodák z Trenčína hovorí šiestimi jazykmi, má za sebou štúdium finančníctva na Algonquin College v Ottawe. "Počas cestovania autobusmi či lietadlami máme množstvo voľného času. Nechcem ho stráviť len hraním hier alebo kariet či sledovaním filmov," dodal pre Boston Globe Chára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona