Vůjteka mrzeli hlúpe fauly, Meszároš sa ospravedlnil celému tímu

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 07:21 • 2 min
Vůjteka mrzeli hlúpe fauly, Meszároš sa ospravedlnil celému tímu

OSTRAVA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek netajil po stredajšom zápase B-skupiny MS s Nórskom (2:3) sklamanie z výsledku. Jeho tím premárnil nádejný dvojgólový náskok a utrpel prehru, ktorá mu komplikuje postupové vyhliadky.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, je to sklamanie. Ale pýtali sme si ho. Tri zápasy sme tvrdo dreli na to, aby sme vyhrali, vo všetkých troch sme prehrávali a dokázali sme ich otočiť v náš prospech. Hovorili sme si, že raz sa musíme dostať do vedenia a bude to lepšie. Bohužiaľ, dnes sme dokonca boli v dvojgólovom vedení a ten zápas sme napriek tomu stratili," smutne konštatoval reprezentačný tréner.

 

Podľa neho rozhodli vylúčenia na slovenskej strane, ktoré dostali súpera na koňa. "Za stavu 2:0 sme urobili hlúpe fauly, inkasovali sme góly v oslabeniach, čo ovplyvnilo celý zápas," poznamenal Vůjtek. Jeho mužstvo stratilo náskok a šance na postup do štvrťfinále sa tak výrazne zhoršili. "Je to pre nás šokujúce, pokazilo to dojem z našich prvých troch zápasov na turnaji. Bohužiaľ, musím povedať, že zatiaľ nezvládame turnaj ako domáce mužstvo po psychickej stránke."

 

Zápas nedohral obranca Andrej Meszároš, ktorý putoval predčasne pod sprchy po tom, čo v 48. minúte koncom hokejky bodol súpera. "Je to pre mňa rozčarovanie. Hokej je však emotívna hra, bohužiaľ, stalo sa. Andrej sa ospravedlnil celej kabíne. Ten faul bol zbytočný, odzrkadlila sa v ňom depresia celého mužstva. Už len dúfame, že nedostane dištanc a nebude nám chýbať v ďalšom zápase," dodal tréner.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona