Hokej-MS11: V utorok, 87 dní pred štartom, začína posledná fáza predaja lístkov

NETKY.SK • 1 Február 2011, 08:12 • 2 min
Hokej-MS11: V utorok, 87 dní pred štartom, začína posledná fáza predaja lístkov

Hokej-MS11: V utorok, 87 dní pred štartom, začína posledná fáza predaja lístkov

slovakia

left justify in out

img

Záverečná tretia fáza predaja vstupeniek na svetový hokejový šampionát v Bratislave a Košiciach odštartuje v utorok 1. februára, 87 dní pred jeho začiatkom. Presne na pravé poludnie si fanúšikovia budú môcť začať kupovať vstupenky na jednotlivé zápasy.
      Veľký záujem o lístky na šampionát (29. apríla - 15. mája), zaregistrovali organizátori už počas predchádzajúcich dvoch fáz, keď boli k dispozícii vstupenky na skupiny a denné lístky. Od začiatku predaja (27. septembra 2010) našlo svojich majiteľov už 205-tisíc vstupeniek, čo je vyše polovica z celkového počtu poskytnutého do predaja. "Máme informácie, že mnohí záujemcovia čakali práve na moment, keď budú k dispozícii vstupenky na jednotlivé stretnutia. Veríme, že to pozdvihne aj predaj v Košiciach a fanúšikovia si nájdu svoju cestu na zápasy najvyššej svetovej kvality," povedal generálny riaditeľ šampionátu Igor Nemeček.
      V košickej Steel Aréne budú určite patriť k ťahákom stretnutia olympijského víťaza Kanady, USA či Švédska. "Máme avizovaný aj veľký záujem fanúšikov z Bieloruska, ktorí čakajú na vstupenky na jednotlivé zápasy," doplnil Igor Nemeček.
      Vstupenka na jedno stretnutie základnej skupiny stojí v Bratislave 55 eur (I. kat.) a 40 eur (II. kat.), v Košiciach 55 (I. kat.) a 30 eur (II. kat.). Štvrťfinále je k dispozícii za 110 alebo 83 eur, semifinále za 150, resp. 112 eur, zápas o 3. miesto vyjde na 120 alebo 90 eur a napokon finále na 250, či 188 eur. Najlacnejšie budú vstupenky na zápasy skupiny o udržanie sa. V Bratislave budú stáť 19 resp. 14 eur a v Košiciach 19 a 10 eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies