Hokej-MS11: V okolí Nepelovho štadióna bude počas šampionátu osobitný režim

NETKY.SK • 4 Február 2011, 08:09 • 2 min
Hokej-MS11: V okolí Nepelovho štadióna bude počas šampionátu osobitný režim

Hokej-MS11: V okolí Nepelovho štadióna bude počas šampionátu osobitný režim

slovakia

left justify in out

img

Osobitný dopravný a bezpečnostný režim bude počas svetového hokejového šampionátu v širšom okolí Zimného štadióna Ondreja Nepelu na Vajnorskej, Trnavskej, Bajkalskej a Jégeho ulici, kde by mala byť najzložitejšia situácia. Vo štvrtok to oznámil bratislavský primátor Milan Ftáčnik na tlačovej besede k blížiacim sa MS 2011 v hlavnom meste Slovenska a Košiciach.
      Návštevníci Bratislavy budú mať k dispozícii nonstop linku, internetovú stránku, informačné body na letisku, na staniciach a na samotnom štadióne. Pripravení a preškolení budú aj mestskí policajti. Na organizácii dopravy spolupracujú mesto Bratislava, štátna a mestská polícia a spoločnosť Mobilita, ktorá pripravila projekt dopravy, dodal.
      "Chceme, aby sa mesto prezentovalo ako priateľské mesto, ktoré je pripravené jednak zvládnuť nápor návštevníkov, ale aj sa ukázať ako pohostinné mesto," uviedol primátor.
      O zmenách v doprave bude mesto poskytovať informácie Bratislavčanom prostredníctvom obvyklých médií, najmä novín, ktoré sú distribuované, reagoval na otázku TASR Ftáčnik.
      Mesto Bratislava pripravuje priestory pre fanúšikov, ktorí sa nedostanú na štadión s veľkoplošnou obrazovkou a zázemím, mali by byť v centre a v ZŠ na Kalinčiakovej ulici. Budú tam aj kultúrne podujatia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies