Hokej-MS11 Šampionát v metropole východu otvorila pouličná šou

NETKY.SK • 29 Apríl 2011, 07:25 • 2 min
Hokej-MS11 Šampionát v metropole východu otvorila pouličná šou

Hokej-MS11 Šampionát v metropole východu otvorila pouličná šou

slovakia

left justify in out

Niekoľko tisíc Košičanov, fanúšikov hokeja zo zahraničia, turistov prišlo vo štvrtok na Hlavnú ulicu, aby spoločne oslávili otvorenie hokejového šampionátu. Na štyroch pódiách sa predstavili pouliční umelci, ktorí reprezentovali jednotlivé krajiny, hrajúce svoje základné skupiny majstrovstiev sveta práve v metropole východného Slovenska.
      „Sú tu umelecké skupiny z rôznych slovenských miest, ale napríklad aj z Čiech, či Španielska. Všetci si nacvičili program, ktorý by mal charakterizovať tú ktorú krajinu,“ uviedla pre TASR organizátorka a režisérka dnešného večera Ľuba Blaškovičová.
      Mestom tak prechádzali žongléri, klauni, akrobati. Vidieť bolo možné aj balet na visiacich lanách, ohňovú šou a rôzne bizarné vozidlá.
      Po oficiálnej časti programu pozdravil prítomných košický primátor Richard Raši, program však potom pokračoval vystúpením košických skupín, ale aj stálice slovenskej populárnej hudby, skupiny Vidiek.    

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies