KHL: V Zápase hviezd budú kapitánmi Kovaľčuk a Zaripov

NETKY.SK • 24 Január 2015, 15:22 • 2 min
KHL: V Zápase hviezd budú kapitánmi Kovaľčuk a Zaripov

SOČI - Kapitánmi mužstiev Západu a Východu v nedeľňajšom Zápase hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy v Soči budú Iľja Kovaľčuk z SKA Petrohrad a Danis Zaripov z Metallurgu Magnitogorsk.

slovakia

left justify in out

Rozhodlo o tom vedenie súťaže. Pred samotnou nedeľňajšou exhibíciou sa uskutočnia aj súťaže zručnosti.

 

V Soči sa uskutoční siedma edícia Zápasu hviezd KHL. Výbery Západu a Východu si zmerajú sily v hale Boľšoj, v zápase sa nepredstaví ani jeden Slovák a chýbať tam budú aj hokejisti Slovana Bratislava. Výber Západnej konferencie povedie tréner vedúceho mužstva súťaže CSKA Moskva Dmitrij Kvartaľnov spoločne s Harijsom Vitoliňšom z Dinama Moskva. Na lavičku tímu Východu sa posadia Andrej Skabelka z klubu Sibir Novosibirsk a Mike Keenan z Metallurgu Magnitogorsk. 

 

Všetky doterajšie Zápasy hviezd KHL absolvoval iba útočník Sergej Moziakin, ktorý v šiestich dueloch strelil 10 gólov a pridal šesť prihrávok. Rovnako ako pred rokom v Bratislave bude chýbať aj v Soči Alexander Radulov: v ankete fanúšikov síce dostal najviac hlasov spomedzi všetkých hráčov, ale pre zdravotné problémy najproduktívnejšieho hokejistu KHL v mužstve Západnej konferencie nahradí jeho spoluhráč z CSKA Moskva Igor Grigorenko. 

 

Pred rokom sa exhibícia konala v Bratislave, v minulosti ju hostili aj Čeľabinsk, Riga, Petrohrad, Minsk a Moskva. 

Zostavy pre Zápas hviezd KHL 2015: 

ZÁPAD 
Brankári: Alexander Jeriomenko (Dinamo Moskva), Stanislav Galimov (CSKA Moskva) 
Obrancovia: Nick Bailen, Nikita Zajcev (obaja CSKA Moskva), Ryan Gunderson (Jokerit Helsinki), Andrej Mironov (Dinamo Moskva), Matt Gilroy (Atlant Mytišči), Nikita Ščitov (HK Soči) 

 

Útočníci: Igor Grigorenko (CSKA Moskva), Iľja Kovaľčuk, Vadim Šipačov (obaja SKA Petrohrad), Steve Moses (Jokerit Helsinki), Wojtek Wolski (Torpedo Nižnij Novgorod), Dmitrij Kagarlickij (Severstaľ Čerepovec), Sergej Plotnikov (Lokomotiv Jaroslavľ), Andre Petersson (HK Soči), Pascal Pelletier (Medveščak Záhreb) 

VÝCHOD 
Brankári: Alexander Salák (Sibir Novosibirsk), Jakub Kovář (Avtomobilist Jekaterinburg) 
Obrancovia: Kirill Koľcov (Salavat Julajev Ufa), Chris Lee (Metallurg Magnitogorsk), Patrik Hersley (Sibir Novosibirsk), Iľja Nikulin (Ak Bars Kazaň), Erik Gustafsson (Avangard Omsk), Mike Lundin (Barys Astana) 


Útočníci: Sergej Moziakin (Metallurg Magnitogorsk), Danis Zaripov (Metallurg Magnitogorsk), Sergej Kosticyn (Ak Bars Kazaň), Denis Paršin (Avangard Omsk), Dmitrij Kugryšev (Sibir Novosibirsk), Nigel Dawes (Barys Astana), Justin Azevedo (Ak Bars Kazaň), Nikita Gusev (Jugra Chanty-Mansijsk), Jurij Petrov (Lada Togliatti) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona