Hokej-I.liga: Prezident HK Dukla Michalovce Černega skončil vo funkcii

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 18:35 • 2 min
Hokej-I.liga: Prezident HK Dukla Michalovce Černega skončil vo funkcii

MICHALOVCE - Prezident prvoligového klubu HK Dukla Michalovce Alexander Černega skončil vo svojej funkcii. Pozíciu šéfa michalovského klubu opustil dobrovoľne takmer po piatich rokoch. Jeho nástupca zatiaľ nie je známy.

slovakia

left justify in out

Ambicióznemu klubu sa nepodarilo postúpiť do finále prvej ligy aj napriek výraznému posilneniu kádra A-mužstva pred záverom základnej časti. Dukla vypadla v semifinále druhej najvyššej súťaže po päťzápasovej sérii s Detvou, no priskorý záver sezóny nebol hlavným dôvodom Černegovho konca v klube.

 

„Chceli sme vyhrať prvú ligu a zahrať si tak baráž o najvyššiu súťaž. Tento cieľ nám ale nevyšiel, z čoho som sklamaný. Moje rozhodnutie sa rodilo už dlhšie a je nemenné. Prakticky počas celej sezóny som sa s tým pohrával a pred niekoľkými týždňami som sa aj definitívne rozhodol. Chcem dať príležitosť pri michalovskom hokeji ďalšiemu človeku,“ citoval Černegu portál novinyzemplina.sk. Meno jeho nástupcu by malo byť známe v najbližších týždňoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona