Hoftych je sklamaný z jarných výsledkov Trnavy: Keď to tam nepadá, treba nepriazeň zlomiť vôľou

NETKY.SK • 28 Február 2017, 17:06 • 2 min
Hoftych je sklamaný z jarných výsledkov Trnavy: Keď to tam nepadá, treba nepriazeň zlomiť vôľou

TRNAVA - Futbalistom Spartaka Trnava nevyšiel úvod jarnej časti najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Miroslava Karhana nestačili v ouvertúre pred týždňom v Poprade na "domáce" Michalovce (0:2) a v sobotňajšom dueli 21. kola podľahli na ihrisku v Zlatých Moravciach ani na FK Senica (0:1). Napriek hernej prevahe Spartak nezabodoval a z troch striel inkasoval tri góly.

"Mužstvo si vypracovalo množstvo šancí, aby rozhodlo obidva zápasy, Žiaľ, nerozhodlo, z čoho sme veľmi sklamaní. Išlo o súperov, ktorých by sme mali v ich súčasnom rozpoložení zdolať," uviedol pre portál trnavskyhlas.sk generálny manažér FC Spartak Trnava Pavel Hoftych.

Ospravedlnením nemôže byť ani skutočnosť, že proti Senici chýbal pre problémy s pätou Anton Sloboda, pre opakované zdravotné komplikácie krídelník Ivan Schranz a k dispozícii nebol ani kamerunský útočník Robert Ndip Tambe, ktorý sa ešte zúčastnil na dodatočných oslavách po zisku prvenstva na Africkom pohári národov 2017. Dvadsaťtriročný zakončovateľ by však mal byť pripravený na najbližší ligový súboj v Zlatých Moravciach proti domácemu FC ViOn, hrá sa v sobotu 4. marca od 17.00 h.

 

"Sám som zvedavý na duel proti Zlatým Moravciam, aj na to, ako sa s tým mužstvo popasuje. Máme dostatok skúsených hráčov, aby si so situáciou poradili. Keď to tam nepadá, treba nepriazeň osudu zlomiť vôľou a agresivitou," zdôraznil Hoftych.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies