Hoeness sa stal opäť prezidentom Bayernu Mníchov

NETKY.SK • 26 November 2016, 10:44 • 2 min
Hoeness sa stal opäť prezidentom Bayernu Mníchov

MNÍCHOV - Po viac ako dvoch rokoch sa Uli Hoeness vracia na post prezidenta nemeckého futbalového klubu FC Bayern Mníchov. O jeho znovuzvolení rozhodlo piatkové hlasovanie správnej rady klubu. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hoeness bol jediným kandidátom na post prezidenta, do funkcie si ho zvolilo viac ako 97% členov správnej rady. "Urobil som veľkú chybu. V tejto sále rešpektujem každého, od koho som nedostal hlas za svoj čin. Vykonal som všetko preto, aby som svoju chybu napravil. Chcel by som požiadať o druhú šancu. Sľubujem, že splním vaše očakávania," povedal staronový prezident Bayernu po svojom zvolení.

 

Za mrežami si Hoeness odsedel takmer polovicu z 3,5-ročného trestu za daňové úniky. Mníchovský súd ho v marci 2014 usvedčil zo škôd odhadnutých na 28,5 milióna eur. Prepustili ho 29. februára, už predtým mal povolenie cez deň opúšťať väznicu, čo mu umožnilo pracovať v Bayerne na pozícii asistenta v štruktúrach juniorských tímov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona