Hoeness by mal po prepustení z väzenia pracovať s mládežou v Bayerne

NETKY.SK • 19 November 2014, 18:59 • 2 min
Hoeness by mal po prepustení z väzenia pracovať s mládežou v Bayerne

MNÍCHOV - Prezident Bayernu Mníchov Karl Hopfner verí v januárové prepustenie svojho predchodcu Uliho Hoenessa z väzenia a jeho opätovný návrat do štruktúr nemeckého futbalového veľkoklubu.

slovakia

left justify in out

Bývalý prezident Bayernu si v súčasnosti odpykáva triapolročný trest odňatia slobody za daňové úniky. V ideálnom prípade by sa však mohol už po šiestich mesiacoch dočkať vychádzok či byť prepustený za dobré správanie. Hopfner povedal, že Hoeness začne ihneď po prepustení z väzenia pracovať v klube s mládežou. "Bolo jeho veľkým prianím pracovať na mládežníckej úrovni. Znamená to, že podpíše s Bayernom zmluvu. My sa na to tešíme a myslím si, že bude pre neho úľavou, keď sa vráti späť do svojho klubu, kde bude fungovať trochu v inom rytme," citovala agentúra DPA slová Hopfnera.
     

Šesťdesiatdvaročný Hoeness si začal trest odpykávať pred tromi mesiacmi po tom, čo ho súd v Mníchove uznal vinným z daňových únikov. Bývalý nemecký reprezentant, majster sveta aj Európy a trojnásobný víťaz Európskeho pohára majstrov s Bayernom mal pripraviť štát minimálne o 28,5 milióna eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies