Hodnotu ukradnutých šperkov zo zlatníctva stanovili na 200.000 eur

NETKY.SK • 4 August 2011, 09:56 • 2 min
Hodnotu ukradnutých šperkov zo zlatníctva stanovili na 200.000 eur

Hodnotu ukradnutých šperkov zo zlatníctva stanovili na 200.000 eur

slovakia

left justify in out

img

Škoda, ktorú spôsobil neznámy páchateľ vykradnutím jedného z vranovských zlatníctiev z utorka na dnes, je predbežne stanovená na 200.000 eur. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.
      Vylúpenie zlatníctva dnes oznámila jeho zamestnankyňa polícii asi o 8.30 h po príchode do práce. "Podľa doterajších zistení, ku krádeži došlo v zatiaľ nezistenom čase zo včera na dnes. Páchateľ sa bez zjavného použitia násilia a poškodenia dostal do predajne, kde potom vylomil ohňovzdorné skrine a z nich následne ukradol rôzne šperky zo žltého a bieleho kovu," konkretizoval Džobanik.
      Podľa jeho slov je škoda predbežne vyčíslená na hodnotu 200.000 eur a prípad vyšetruje vranovský policajný vyšetrovateľ ako zločin krádeže.
      "Polícia žiada prípadných svedkov, ktorí videli v utorok po 17:00 h pohybovať sa v okolí zlatníctva podozrivé osoby, aby sa prihlásili na polícii a to buď osobne, alebo na známom telefónnom čísle 158," uzavrel krajský policajný hovorca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies