Hodina otázok dnes nebude, poslanci nemajú záujem o odpovede

NETKY.SK • 21 Október 2011, 01:47 • 2 min
Hodina otázok dnes nebude, poslanci nemajú záujem o odpovede

Hodina otázok dnes nebude, poslanci nemajú záujem o odpovede

slovakia

left justify in out

img

Predsedníčka vlády SR Ivety Radičová (SDKÚ-DS) ani členovia jej kabinetu dnes do parlamentu na pravidelné štvrtkovú Hodinu otázok prísť nemusia. Poslanci, ktorí položili otázku, totiž nemajú záujem o odpovede.
Informoval o tom dnes predseda NR SR Pavol Hrušovský (KDH) po rokovaní poslaneckého grémia. Otázok bolo v porovnaní s minulosťou položených menej. Premiérke ich položili len osem, ministrom dve.
Politici sa zároveň dohodli, že napriek prerokovaniu návrhu zákona o RTVS z dielne ministra kultúry Daniela Krajcera (SaS), ktorý ruší koncesionárske poplatky od roku 2013, sa o tejto právnej norme dnes hlasovať nebude. Navyše, keďže sa majú lídri strán dnes popoludní o 17. hodine stretnúť s prezidentom SR Ivanom Gašparovičom, popoludňajšie hlasovanie je vypustené úplne. O všetkých prorokovaných bodoch sa tak rozhodne v piatok (21. 10.) o 11. hodine. Tým by sa mala aktuálna 24. schôdza NR SR skončiť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies