Hodgsona by mohol nahradiť Klinsmann, rokuje s FA, tvrdí Bierhoff

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 10:41 • 2 min
Hodgsona by mohol nahradiť Klinsmann, rokuje s FA, tvrdí Bierhoff

LONDÝN - Nástupcom Roya Hodgsona na poste trénera anglickej futbalovej reprezentácie by sa mohol stať súčasný kouč USA Jürgen Klinsmann.

slovakia

left justify in out

Bývalý vynikajúci nemecký útočník údajne rokuje s predstaviteľmi anglickej Futbalovej asociácie (FA) o podmienkach zmluvy. Tvrdí to Klinsmannov blízky kamarát a generálny manažér nemeckého národného tímu Oliver Bierhoff.

"Zatiaľ nie je nič isté, musia sa dohodnúť na ešte množstve detailov. Je však ideálnym adeptom," uviedol Bierhoff na adresu Klinsmanna. "Nie je to s ním jednoduché, pretože on rád mení zabehnuté veci, no vie priniesť do mužstva novú motiváciu a má dostatočnú guráž na to, aby spravil ťažké rozhodnutia," povedal podľa portálu goal.com.

 

Európsky šampionát vo Francúzsku sa pre Angličanov skončil ďalším obrovským sklamaním. Hodgson rezignoval na svoj post ihneď po šokujúcej prehre v osemfinále s Islandom (1:2). Albión predtým v základnej skupine ME zdolal Wales 2:1 a remizoval s Ruskom (1:1) a Slovenskom (0:0).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona