Hodgson: Vziať Rashforda na ME by bolo odvážne rozhodnutie

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 08:33 • 2 min
Hodgson: Vziať Rashforda na ME by bolo odvážne rozhodnutie

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson naznačil, že do záverečnej nominácie na tohtoročné ME vo Francúzsku nezaradí ofenzívny objav nedávnych týždňov - Marcusa Rashforda z Manchestru United. Hoci priznal, že 18-ročný mladík naňho mimoriadne zapôsobil, prednosť dostanú s najväčšou pravdepodobnosťou iní adepti.

slovakia

left justify in out

Rashford debutoval v drese tímu z Old Traffordu vo februári a v 13 vystúpeniach dosiahol sedem presných zásahov. "Myslím si, že by to bolo veľmi odvážne rozhodnutie, ak by som ho nominoval na ME. Nie je to nereálne, ale zdá sa mi to nepravdepodobné pri pohľade na to, akých ďalších hráčov môžeme povolať. Na poste útočníka máme veľkú konkurenciu," vyhlásil Hodgson podľa BBC Sport.

 

Očakáva sa, že miestenku v kádri 68-ročného odborníka získa kvinteto zakončovateľov Wayne Rooney, Harry Kane, Jamie Vardy, Daniel Sturridge a Danny Welbeck. "Ak by som sa rozhodol pre Rashforda, musel by som obetovať jedného z nich. Momentálne to vyzerá tak, že táto pätica má väčší dôvod, aby sa dostala do tímu," doplnil Roy Hodgson. Anglicko je súperom Slovenska v základnej B-skupine turnaja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies