Hodgson vezme do Brazílie aj zraneného Oxlada-Chamberlaina

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 10:07 • 2 min
Hodgson vezme do Brazílie aj zraneného Oxlada-Chamberlaina

MIAMI - Alex Oxlade-Chamberlain odcestuje s anglickou futbalovou reprezentáciou na majstrovstvá sveta do Brazílie, aj keby si mal zahrať až vo vyraďovacej fáze.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar londýnskeho Arsenalu si zranil koleno v stredajšom prípravnom zápase s Ekvádorom v Miami, a hoci sa čas liečenia nedá presne predpovedať, isté je, že nestihne všetky zápasy základnej skupiny. Prvý odohrajú Angličania 14. júna v Manause proti Talianom.

 

"Urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme ho udržali v kádri. Náš lekársky tím je optimisticky naladený. Nevieme povedať, ako dlho sa bude zotavovať, ale podrobíme ho intenzívnej liečbe," povedal Hodgson a vysvetlil, prečo sa nemieni vzdať služieb 20-ročného krídelníka: "Po prvé, veríme, že postúpime zo skupiny do vyraďovacej časti, počítame s tým. Po druhé, v stredu hral naozaj dobre. Kým bol na ihrisku, bol to náš najlepší hráč. Veľmi by nám chýbal." 

 

Keby Hodgson zmenil názor, ešte 24 hodín pred duelom s Talianskom môže spraviť zmenu v nominácii. 

 

"Včerajšie zranenie ma zdeptalo, ale udržujem si pozitívny prístup a pracujem s lekármi na tom, aby som sa dal dokopy. Držte palce," napísal maród na Twitteri. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies