Hodgson varuje Wilshera, do Brazílie neberie rekonvalescentov

NETKY.SK • 7 Marec 2014, 14:14 • 2 min
Hodgson varuje Wilshera, do Brazílie neberie rekonvalescentov

LONDÝN - Dvadsaťdvaročný rodák zo Stevenage Wilshere utrpel v stredajšom medzištátnom prípravnom zápase proti Dánsku (1:0) zlomeninu ľavej nohy.

slovakia

left justify in out

Tréner futbalistov Anglicka Roy Hodgson vyhlásil, že na tohtoročné majstrovstvá sveta pocestujú do Brazílie len hráči v stopercentnom zdravotnom stave, čím vyslal jasný signál zranenému stredopoliarovi Arsenalu Londýn Jackovi Wilsherovi.

 

Dvadsaťdvaročný rodák zo Stevenage Wilshere utrpel v stredajšom medzištátnom prípravnom zápase proti Dánsku (1:0) po zákroku stopéra Daniela Aggera zlomeninu ľavej nohy a bude pauzovať šesť týždňov. Podľa Hodgsona nie úplne doliečení hráči nebudú schopní vydržať náročný program svetového šampionátu. 

 

"Nemyslím si, že akýkoľvek hráč, ktorý nie je úplne zdravotne v poriadku, bude odo mňa očakávať, že sa dostane na majstrovstvá sveta na úkor stopercentne pripraveného spoluhráča. Bolo by veľmi smutné nechať doma niekoho, kto je pripravený a má fantastickú formu a namiesto neho vziať hráča, čo nie je úplne fit a počas turnaja sa bude len zotavovať," cituje Hodgsona portál špecializovaný portál goal.com. 

 

Šesťdesiatšesťročný odborník prízvukuje, že žiadny z hráčov nemá isté miesto v lietadle do Brazílie. Hodgson 13. mája oznámi širšiu 30-člennú nomináciu. "Bolo by chybné snažiť sa čítať moju myseľ, pretože som sa ešte nerozhodol," dodal kormidelník "Albiónu". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies