Hodgson si na budúcotýždňový kemp pozval okolo 40 hráčov

NETKY.SK • 5 Február 2016, 09:35 • 2 min
Hodgson si na budúcotýždňový kemp pozval okolo 40 hráčov

LONDÝN - Hoci anglická futbalová reprezentácia odohrá najbližšie stretnutia až v koncom marca, jej tréner Roy Hodgson sa so svojimi hráčmi stretne aj vo februári. Skúsený kouč privítal možnosť vidieť hráčov napriek tomu, že vo februári nie je v pláne žiadny asociačný termín. Angličanov čakajú v marci previerky proti Nemcom a Holanďanom.

slovakia

left justify in out

"Teším sa, že budem mať možnosť vidieť hráčov. Naposledy sme sa stretli v novembri a najbližšie stretnutia odohráme v marci. Je to hrozne dlhý čas. Bude to skvelá príležitosť opäť sa s nimi porozprávať a posilniť princípy našej spoločnej práce," cituje The Guardian slová Roya Hodgsona, ktorý pred budúcotýždňovým kempom poslal pozvánku približne 40 futbalistom.

 

Stretnutie sa uskutoční v národnom futbalovom centre v St. George’s Parku vo štvrtok 11. februára.
Anglicko je súperom Slovenska v základnej B-skupine ME 2016 (20. júna v St. Étienne), a taktiež v kvalifikácii o postup na MS 2018 do Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies