Angličania proti Slovákom vraj so šiestimi zmenami: Rooney na lavičke

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 11:51 • 2 min
Angličania proti Slovákom vraj so šiestimi zmenami: Rooney na lavičke

SAINT-ÉTIENNE - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson ide pred záverečným zápasom v B-skupine EURO 2016 proti Slovensku (v pondelok 20. júna o 21.00 h v Saint-Étienne) do najvyššieho rizika.

slovakia

left justify in out

Podľa britských médií urobí v zostave až šesť zmien v porovnaní s jedenástkou, ktorá štartovala v predchádzajúcom dueli s Walesom (2:1). Prekvapujúco by mal v základe chýbať aj kapitán Wayne Rooney.

 

Tridsaťročný ofenzívny motor Manchestru United hral v predošlých dvoch stretnutiach na ME na pozícii tvorivého hráča v strede poľa, no proti Slovákom by podľa britských denníkov vôbec nemal nastúpiť. Albiónu ide pritom o veľa, osemfinálovú miestenku totiž nemajú ešte istú. So štyrmi bodmi sú lídrami B-skupiny a k postupu potrebujú aspoň nerozhodný výsledok.

 

Hodgson chce opäť zostaviť útočný trojzáprah s hrotom a dvoma krídlami, no dvojicu Harry Kane, Raheem Sterling by vraj nahradili Jamie Vardy a Daniel Sturridge. Obaja proti Walesu nastúpili ako striedajúci hráči a v druhom polčase zariadili obrat. V strede poľa by mal Rooneyho nahradiť stredopoliar Jack Wilshere z Arsenalu Londýn.

 

Médiá predpovedajú aj štart Jordana Hendersona namiesto Dele Alliho. Zmeny by sa mali dotknúť aj defenzívnej formácie, kde nepresvedčivých krajných obrancov Kylea Walkera a Dannyho Rosea údajne nahradia Nathaniel Clyne a Ryan Bertrand.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies