Hodgson o Rooneym: Nemusí hrávať v klube, má potrebnú kvalitu

NETKY.SK • 12 August 2013, 18:01 • 2 min
Hodgson o Rooneym: Nemusí hrávať v klube, má potrebnú kvalitu

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson považuje útočníka Manchestru United Wayna Rooneyho za dôležitú súčasť národného tímu bez ohľadu na to, či pravidelne hrá zápasy na klubovej úrovni.

slovakia

left justify in out

Budúcnosť 27-ročného zakončovateľa je neistá, o Rooneyho sa intenzívne zaujíma londýnsky FC Chelsea, v Manchestri o predaji hviezdneho kanoniera nechcú ani počuť. "Počas môjho ročného pôsobenia vo funkcii trénera anglickej reprezentácie mnoho ráz nastala situácia, že hráč nemusel nevyhnutne nastupovať v klube na to, aby v národnom výbere dostal priestor. Títo hráči majú nesporný talent a kvalitu, ktorú potrebujeme, preto ich do reprezentácie vyberáme," povedal Hodgson na tlačovej konferencii pred stredajším medzištátnym prípravným stretnutím proti Škótsku. "Rooney dostane vždy príležitosť hrať za Anglicko, pokiaľ bude fyzicky pripravený, pretože je jedným z našich najlepších hráčov," dodal kormidelník Anglicka.

Wayne Rooney nenastúpil pre zranenie ramena na nedeľňajší zápas Manchestru United o anglický Superpohár (Community Shield) proti Wiganu Athletic (2:0). V pondelok dopoludnia trénoval s anglickou reprezentáciou a podľa Hodgsona absolvoval tréningovú jednotku bez komplikácií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies