Hodgson na Nemcov a Holanďanov nominoval aj nováčika Drinkwatera

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 14:33 • 2 min
Hodgson na Nemcov a Holanďanov nominoval aj nováčika Drinkwatera

LONDÝN - Nováčikom v 24-člennej nominácii anglickej futbalovej reprezentácie je stredopoliar Danny Drinkwater z Leicesteru City, ktorý vedie Premier League.

slovakia

left justify in out

Tréner Roy Hodgson oznámil vo štvrtok menoslov hráčov, ktorých čakajú prípravné súboje s Nemeckom a Holandsko. Angličania sú súperom Slovákov na blížiacom sa EURO 2016 vo Francúzsku.

 

Ako informovala britská BBC, 26-ročný Drinkwater presvedčil trénera dobrými výkonmi v lige. "Čo dokázal, to vidí každý. Má fantastickú sezónu, ale už aj minulý rok bol výborný," povedal Hodgson. V tíme sú aj obranca Tottenham Danny Rose a útočník FC Liverpool Daniel Sturridge. Chýba hviezdny Wayne Rooney, ktorý sa zotavuje zo zranenia kolena.

 

Anglicko najprv v Berlíne v sobotu 25. marca odohrá duel s úradujúcimi majstrami sveta Nemcami a potom v utorok 29. marca v londýnskom Wembley hostí "Oranjes".

 

Nominácia Anglicka na prípravu s Nemeckom a Holandskom:

brankári: Jack Butland (Stoke City), Fraser Forster (FC Southampton), Joe Hart (Manchester City)

obrancovia: Ryan Bertrand (FC Southampton), Gary Cahill (Chelsea Londýn), Nathaniel Clyne (FC Liverpool), Phil Jagielka (FC Everton), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (FC Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)

stredopoliari: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (FC Everton), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner (všetci FC Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City)

útočníci: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (FC Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City), Theo Walcott, Danny Welbeck (obaja Arsenal Londýn)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies