Hodgson má rešpekt, dostal nechcený Manaus

NETKY.SK • 7 December 2013, 11:14 • 2 min
Hodgson má rešpekt, dostal nechcený Manaus

LONDÝN - Futbalový tréner Anglicka Roy Hodgson má po piatkovom žrebe 20. MS v Brazílii vrásky na čele. Nechcel hrať v brazílskej džungli v meste Manaus, a práve tam ho čaká úvodný zápas D-skupiny proti štvornásobným majstrom sveta z Talianska.

slovakia

left justify in out

Pre BBC kouč Albiónu tiež opísal, ako odpovedal jednému z talianskych žurnalistov na štipľavú otázku.

Majster sveta z 1966 sa v boji o postup do osemfinále stretne aj s dvojnásobným majstrom sveta z Uruguaja, štvrtým z MS 2010 v JAR, a s outsiderom Kostarikou. "Až na Kostariku sú v skupine veľmi silné tímy. Máme rešpekt, ale nebojíme sa. Je to zaujímavá skupina," povedal lodivod podľa stávkovej kancelárie William Hill jedného z favoritov turnaja.

Angličania druhý zápas odohrajú v Sao Paule s Uruguajom, tretí v Belo Horizonte s Kostarikou. "Papierové predpoklady ešte nikdy zápasy nevyhrali. Kto sa dobre pripraví, môže vyhrať tri zápasy," dodal Hodgson, ktorý sa nedal zaskočiť ani pri otázke zástupcov médií z Apeninského polostrova: "Jeden z talianskych novinárov sa ma hneď po žrebe opýtal, ako hodláme zastaviť Balotelliho a Pirla. Ja si ale myslím, že by sa mohli radšej oni pripraviť, ako zastaviť Gerrarda s Rooneym."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona