Hodgson hľadá ľavého stopéra, myslel aj na Terryho

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 09:00 • 2 min
Hodgson hľadá ľavého stopéra, myslel aj na Terryho

LONDÝN - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson priznal, že necelé tri mesiace pred začiatkom európskeho šampionátu vo Francúzsku mu stále spôsobuje vrásky obsadenie jedného postu v základnej zostave. Je ním pozícia ľavého stopéra.

slovakia

left justify in out

"Albión" inkasoval v marcových medzištátnych prípravných dueloch s Nemeckom (3:2) a Holandskom (1:2) až štyri góly, v spomenutých meraniach síl nastúpili v strede obrany Gary Cahill, Chris Smalling a John Stones, proti "Oranjes" krátko aj Phil Jagielka. "Premier League podľa môjho názoru neponúka anglického stopéra hrajúceho zľava, ktorý by bol na reprezentačnej úrovni. Preto ani nepredpokladám, že v najbližších piatich týždňoch sa objaví niekto, kto hráva na tomto poste," cituje portál soccerway.com slová 68-ročného kouča.

 

Skúsený odborník priznal, že si pri riešení tohto rébusu spomenul aj na zadáka FC Chelsea Johna Terryho. Tridsaťpäťročný hráč sa s národným tímom rozlúčil v roku 2012. Hodgson však neuvažuje nad tým, že by ho plánoval presvedčiť k návratu do reprezentácie. "Mal som s Johnom dlhý rozhovor, je to veľmi príjemný človek. Keďže z anglického tímu odišiel príliš dávno, v mojich myšlienkach sa často neobjavuje. Nemôžem však poprieť, že by sa nám nehodil. Dokázal by zahrať na poste ľavého stopéra, hoci je to pravák," doplnil Roy Hodgson.

 

Anglicko je súperom Slovenska v základnej B-skupine ME 2016. Vzájomný zápas týchto dvoch krajín je na programe 20. júna v St. Étienne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona